Parijs de stad van de liefde


Parijs de hoofdstad van Frankrijk. Met ruim 11 miljoen inwoners ook meteen de grootste stad van Frankrijk. Jaarlijks bezoeken ruim 25 miljoen bezoekers deze stad van de romantiek. Alias: “De stad van de liefde”.

parijs

Parijs heeft deze titel vanuit de 19e eeuw verkregen. Veel mannen gingen destijds naar deze prachtige stad omdat hier veel te bevinden was op het gebied van aantrekkelijke vrouwen. Er waren veel nachttenten waar de vrouwen in schaarsgekleedde kleding showtjes gaven in ruil voor geld. De bekendste nachtclub is de Moulin Rouge. En nu nog trekt deze club wereldwijd veel bezoekers. Parijs is ook een van de eerste steden waar jong getrouwde stellen naartoe gingen op huwelijksreis. Nu vandaag de dag heeft Parijs nog steeds dit imago behouden. Veel stellen zijn hier te vinden voor een weekendje weg.

Van oude gebouwen en kunst tot stadsparken dit alles heeft deze wereldstad te bieden. Natuurlijk heeft deze stad de mooie Franse wijnen om te nuttigen. Een avond uit is meer dan mogelijk in deze bruisende stad. Er zijn genoeg restaurants, bars en hippe clubs. Voor ieder wat wils! Een absolute aanrader om als verliefd, verloofd of getrouwd stel hier een weekendje door te brengen! Neem een vakantiehuisje boven hotel.

Bezienswaardigheden van Parijs: Eiffeltoren, Notre Dame, Louvre, Arc de Triomphe, Sacre-Coeur, de Seine en het Centre Georges Pompidou.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs