Heerlijk Limburg


Het prachtige Limburg, het meest zuidelijke gebied van Nederland. Een plek die ideaal is voor een weekje weg. Goed bereikbaar met de auto en volop keus uit de mooiste vakantiehuisjes in dit heerlijke zuidelijke Nederlands vakantiegebied.

Limburg heeft een hoop leuke en gezellige plaatsen, de leukste is waarschijnlijk al meteen Maastricht. Bij iedereen wel bekent als een gezellige stad met veel bezienswaardigheden. Het is tevens ook meteen de hoofdstad van de provincie Limburg.
Limburg heeft een rijke cultuur geschiedenis en een bloeiend leven dat zijn uitdrukkingen krijgt in allerlei culturele evenementen, cultureel erfgoed en heerlijke tradities. 

Vakantie Limburg

Zuid-Limburg is in trek. Vooral het gebied rond Valkenburg en Maastricht is razend populair bij fietsers en wandelaars.
Jaarlijks komen vanuit heel Nederland vele bezoekers naar het mooie heuvelachtige Limburg. Deze bezoekers komen niet alleen voor de mooie omgeving maar ook voor de heerlijk Limburgse vlaaien.
Bent u gek op vruchten ingepakt in deeg en dit in een taart vorm geserveerd? Dan is Limburg zeker iets voor u! Zeg overigens nooit taart tegen een vlaai. 

Ze zeggen niet voor niets  ‘the bright side of life’.  Puur genieten!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs