Wandelen in Oostenrijk


Wandelen in Oostenrijk zorgt voor rust, activiteit en mooie omgevingen. Het land van de Alpen en kraakheldere bergmeren afgewisseld met de mooiste groene en besneeuwde bergtoppen.

Houdt u van sportieve uitdagingen en bent u fan van een indrukwekkende natuur dan is Oostenrijk waarschijnlijk een perfecte vakantiebestemming voor u.
Wandelaars vinden in Oostenrijk een veelvoud aan wandelpaden. Het geeft een enorme sterke kick wanneer u aan het begin van een pad staat en u gaat de geplande route uitlopen.
Het aanbod aan verschillende wandelroutes is behoorlijk divers en loopt uiteen van gemakkelijk tot zeer intensief. Voor ieder wat!

Actieve vakantie Oostenrijk

Oostenrijk biedt genoeg hoge toppen. Wat is een wandelweekje zonder bergtopen?
U kunt er voor kiezen om de paden te bewandelen maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gebaande paden juist te verlaten en te kiezen voor wat meer avontuur.
U komt dan op mooie rustige afgelegen plekjes die misschien nog nooit door andere zijn gezien. Lijkt u dit wat dan is waarschijnlijk het ‘wild wandelen’ ook voor u geboren!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs