Berlijn als uitstap


Berlijn de hoofdstad van Duitsland en de stad die ooit gesplitst was in Oost- en West-Berlijn. Na de val van de muur zijn de verschillen nog steeds merkbaar, zo was Oost-Berlijn pas veel later opgeknapt. In de architectuur van Berlijn zijn hierin verschillen zichtbaar.

Prima bestemming
Berlijn is een stad dat zowel met de auto, trein als vliegtuig goed bereikbaar is. Met de auto duurt de rit uitgaand van centraal Nederland ongeveer 6uur. De trein houd deze zelfde tijd stip aan, mits je niet hoeft over te stappen.
Vliegtuig blijft het snelst en brengt je in ongeveer 90 minuten naar de fantastische stad.

Wat te zien
Berlijn is de stad bij uitstek voor cultuur en architectuur. De stad is een groot bezienswaardigheid!
De stad mag eigenlijk niet eerder verlaten worden voordat je op Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en Gendarmenmarkt bent geweest.
Ook de restanten van de Berlijnse Muur en de zeer hoge Fernsehturm moet je van dichtbij gezien hebben. Vanaf deze Fernsehturm heb je een waanzinnig mooi uitzicht over de stad.

Stedentrip Berlijn

Berlijnse horeca
Wat betreft de gerechten uit de Berlijnse keuken is het vergelijkbaar met hier bij ons. Alle soorten nationale happen verlaten hier de toonbank en worden voor redelijk netten prijzen geserveerd.
Na het eten nog even heerlijk na borrelen in een van de vele Duitse kroegen behoort tot een standaard Berlijnse avond. Het aanbod om een nacht door te halen in deze levendige stad is groot. De echte uitgaanshelden halen hier hun hart op met de vele discotheken die dag en nacht open zijn.

Denk niet de stad even snel in twee dagen te bezichtigen want dat gaat niet lukken. Neem de tijd en geniet van uw heerlijke accommodatie in deze prachtige stad! Maak de uitstap!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs