Kleurrijke Franse Riviera


De prachtige zomerse kleuren die de natuur laat zien aan de Franse Riviera zorgen voor spontane vrolijkheid bij de mens. De kunstenaars hebben deze mooie kleuren en prachtige plekken ontdekt en heel veel beelden op doek vastgezet.

De Côte d’Azur van de schilders
De grote diversiteit aan landschappen, het uitmuntende klimaat en de mooie natuur met felle vrolijke kleuren heeft er toe gezorgd dat vele kunstenaars, voornamelijk schilders, zich naar de Zuid-Franse kust hebben getrokken.
Niet alleen vanwege de mooiste plekjes maar ook voor nieuwe inspiratie. Voor nieuwe ideeën.

Vakantie Franse Riviera

De Franse Riviera staat bekend om zijn cultuur en overvloed aan kunstenaars. Doordat veel kunstenaars hier altijd kwamen en nog steeds blijven komen zijn er hier in de omgeving veel leuke ateliers te bezichtigen.
Een aantal bekenden namen uit de regio zijn: Claude Monet, Chaim Soutine, Pierre Auguste Renoir, Raymond Peynet, Marc Chagall, Pierre Bonnard, Jean Cocteau en nog vele andere..

Niet alleen de schilders en overige kunstenaars komen hier graag. Ook het toerisme wat opzoek is naar warme zomerse dagen, mooie omgevingen en vooral die kleuren, kunnen hier hun hart ophalen. De mooiste uitzichten op baaien, valleien en stranden zijn mogelijk vanuit uw gehuurde vakantiehuisje bij een van de leuke Franse plaatsjes aan de Franse kleurige Riviera.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs