Vakantiehuisje tegen de bergen


Een prachtige baai aan de Middellandse Zee waarbij u vanaf het strand op uw vakantie landinwaarts kijkt naar de huizen tegen de berg(en). Speels zoals ze lijken tegen de berg geplakt te zijn. Welk huis heeft u gehuurd? Kunt u hem zien vanaf de baai?

Andersom kijkend is het natuurlijk ook leuk als u vanaf uw huisje naar de baai kan kijken beneden aan de berg of heuvel waar uw vakantie accommodatie zich bevind.
Zeker wanneer u wat meer boven tegen, de top of rug, staat heeft u natuurlijk behalve een prachtig uitzicht ook een erg leuk zicht op de overige woningen onder u.
U kunt dit misschien een beetje vergelijken met als op een terras zitten in de zon. Het kijken naar de voorbij rijdende auto’s, het kijken naar voorbijgangers te voet en fiets. Mensen kijken kan heerlijk zijn!
Rustgevend maar ook zeker inspirerend!

Vakantiehuizen in de bergen

Vanaf uw terras bij uw gehuurde huisje of zwembad kunt u kijken naar de huizen onder u, kijkt u maar eens wat er allemaal gebeurt. De tuinman die bezig is, of een bewoner die zijn gras maait, een gezin wat heerlijke begonnen is aan een lunch in de schaduw of misschien zelf wel een oudere man die zijn middagdutje doet onder een boom. Kijk en ontdek!
Wanneer u ervoor kiest om een vakantiehuisje te huren tegen een berg heeft u zeker altijd wat te zien.
Wat gebeurt er zoal tegen zo’n berghelling op een zomerse warme dag in het zuiden van Europa?

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs