Winkelen op Turkse markt


In ongeveer elke Turkse plaats is wel een markt te vinden. Snuffelend tijdens de vakantie in Turkije op de lokale markt naar specerijen, kruiden, fruit, Turkse delicatessen en souvenirs.

Voor de echte afdingers onder ons is Turkije het perfecte land om te gaan onderhandelen op de markt. Normaal gesproken wordt er door de Turkse kooplieden hoog ingezet en kan je vaak na wat heen-en-weer biedingen het voor de helft van de gevraagde prijs meenemen.
Op de marktjes kan het soms goed druk zijn met de plaatselijke bevolking, wanneer je als toerist op je gemak wilt rond kijken wordt er aangeraden om tijdens de meest warme uren te gaan kijken. Dan zijn de meeste Turken aan het eten of bezig met een middagdutje.

Winkelen vakantie Turkije

Wil je liever wat luxer winkelen in Turkije dan is Istanbul aan te raden. Behalve dat hier een prachtige winkelstraat is met alle bekende ketens, vind je hier net zoals in alle grote Turkse steden bazaars.
Veel namaakmerken onder een overkoepelend geheel, eigenlijk gewoon een grote overdekte markt.

Een dagje geen strand maar leuke plaatjes bezoeken? Geen probleem, Turkije kent genoeg dorpjes met knusse marktjes om te gaan winkelen.


Top 3 vakantiehuizen  Turkije

Datca Villa Asina
Zuid Egeïsche Kust - Dat

€ 565,-


Dalya Life
Zuid Egeïsche Kust - G

€ 565,-


Doga appartementen
Zuid Egeïsche Kust - Kayakoy

€ 455,-


Vakantie inspiratieLees meer over...

Bekijk alle vakantiehuizen in Turkije
Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs