Kies je vakantiebestemming!


Wat is jouw vakantiebestemming dit jaar? Ieder jaar komt de zomervakantie er weer aan en hiermee ook de vraag waar gaan we dit jaar weer heen?
Mocht je er nog niet over uit zijn volgen hier een paar vragen, dat je aan het denken zult zetten.

Warm en zonnig of koel en wisselvallig?
Wil je een vakantiebestemming met warme temperaturen en veel zonuren dan zijn de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee een goede optie!
Wil je een vakantie met wat lagere of zelfs koele temperaturen en hoeft de zon niet de hele dag aan de hemel te staan branden kan je nadenken over landen als Zweden, Noorwegen, Denemarken Duitsland, Engeland en Ierland.

Vakantiebestemmingen Europa

Actief of passief?
Wil je gaan luieren aan het strand of zwembad? Of liever actief de dag doorbrengen?
Met het liggen op een strandbed wil je hoogst waarschijnlijk zon hebben? Dus een zomerse bestemming kiezen!
Wil je een actieve vakantie denk aan de mogelijkheden als het bezoeken van plaatsen, fietsen, wandelen, varen, duiken, snorkelen..en veel meer. Voor het duiken, snorkelen en varen heb je water nodig, kies een bestemming aan het water (zee, meer of rivier).
Voor het bezoeken van leuke gezellige plaatsjes is het handig om te verblijven in de nabije omgeving van een aantal (grotere) plaatsen. Hier kan je vaak cultureel je neus ophalen en is genoeg te zien en doen!
Liever fietsen of wandelen? Kies een omgeving uit met genoeg afwisseling qua omgeving en natuur. Vaak zijn heuvels of berger erg geliefd in combinatie met fietsen en/of wandelen.
Speelt u graag golf? Kies een mooie golfbestemming in Europa!

Reisafstand
Wil je snel op je bestemming aankomen of neem je het voor lief om veel uren te maken om op je vakantiebestemming te komen? Kortom wil je dichtbij huis blijven of liever wat verder Europa in? Wil je met eigen vervoer of afhankelijk zijn van een busreis, treinreis of vliegreis? Denk hierbij ook aan de eventuele verschillen in kosten. Zet het tegen elkaar af!

Overweeg deze vragen en stel je ‘vakantiethema’ samen. Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod vakantiehuizen van Europa.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs