Vakantiehuisje Belgische kust


Er even tussenuit? Uitwaaien aan de Belgische kust. Een heerlijk weekje in een huisje in de buurt van de leuke Belgische kustplaatsen Blankenberge, Bredene, De Haan, Knokke-Heist, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Oostende of Zeebrugge?

De Belgische kust is met zijn 86 kilometer lengte een ideaal vakantieverblijf. De actievelingen kunnen hier fietsen langs de kust, wandelen aan zee, mountainbiken door de duinen of vliegeren en kiten op het strand.
Leuk uitstapje voor het gezin is een boottocht op zee. Vanuit vrijwel iedere kustplaats zijn deze excursies mogelijk. Is het niet zulk lekker weer breng dan een bezoekje aan het Aqua Mundo in De haan. Het zwemparadijs voor jong en oud!
België kent genoeg mooie plekjes in het groen, zo ook aan de kust zijn er veel parken en vijvers te vinden. Bij De Panne is een mooi bos in de duinen dat goed te bewandelen is. De kinderen kunnen hier vrij spelen, rennen en klauteren in de bomen.

Vakantiehuizen Belgische kust

Aan horeca is geen gebrek aan de Vlaamse kust. Van leuke strandtentjes tot zeer luxe restaurants. Voor elke prijs en elke smaak is er genoeg te vinden!
Uitstapjes met de kinderen behoren tot de mogelijkheden. Wat dacht u van een bezoekje aan Plopsaland in De Panne, een onvergetelijk adresje om de kinderen een leuke dag te bezorgen.
Geïnteresseerd in het vissersleven? Neem een kijkje bij het Maritiem Themapark Seafront in Zeebrugge.
De Belgische kust zorgt voor ontspanning en vertier, frisse zee lucht en een hoop gezelligheid!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs