Prachtige meren Oostenrijk


Tijdens een vakantie in Oostenrijk zullen de prachtige heldere meren u niet aan uw aandacht ontsnappen. De kristal heldere meren zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen.

Oostenrijk vakantie

Er zijn in Oostenrijk meerdere bekende meren die een waar genot zijn op een warme zomerdag. Het verkoelende water dat u lichaam raakt terwijl u steeds verder het diep wordende meer inloopt. Zover u ook loopt of zwemt u blijft nog steeds de bodem zien van het kraakheldere (berg)water.
Het grootste meer in de buurt van Tirol de Achensee. Het is een groot meer dat is gevormd door gletsjers. Activiteiten als zwemmen en varen zijn hier nummer 1.
Het meer de Putterersee is een veenmeer in de regio Steiermark, Dit is overigens ook meteen het warmste meer en heeft een helende werking door het veen en zwavelgehalte. In de zomermaanden loopt de watertemperatuur op tot ongeveer 23 graden Celsius.

Vanaf de prachtige Oostenrijkse meren heb je een indrukwekkend uitzicht wanneer je om je heen kijkt. Het heuvelachtige landschap met hier en daar een steile bergtop die besneeuwd is zorgt voor mooie plaatjes. Ook de naaldbomen die hoog in de bergen afsteken tegen een blauwe lucht en de wijngaarden tegen de heuvels zorgen voor genoeg diversiteit in het landschap!
Met een auto rond een meer rijden is prachtig maar wanneer u de mogelijkheid heeft om het geheel te gaan bekijken vanaf het meer is dit een aanrader.

De meren in Oostenrijk bieden ontspanning, genot en recreatie.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs