Vakantie aan de Bodensee


Een vakantie aan de Bodensee is onvergetelijk! De Duitse Bodensee ligt op de grens met Zwitserland en Oostenrijk. Er zijn hier genoeg bezienswaardigheden, denk hierbij aan prachtige natuur, leuke en mooie steden en dorpen rond het meer.

Vakantie Duitse Bodensee

Het is een enorm mooi zoetwatermeer met vlakke oevers die zorgen voor vele mogelijkheden om te kunnen vissen, zwemmen of te zonnen aan de kant.
Ook wat betreft de activiteiten is er genoeg te doen. Waar natuurlijk water is kan gevaren worden en gedaan worden aan watersporten. Rond het meer fietsen en wandelen is ook erg mooi.

Het meer is het op twee na grootste van Europa en staat in het teken van zowel actieve vakanties als relax vakanties. Genoeg leuke tentjes aan het water waar heerlijk gegeten kan worden. Als u voor vis gaat is de kans groot dat de vis uit het meer zelf komt. Het meer heeft namelijk een grote hoeveelheid aan diversiteit vis.

De Bodensee ligt niet ver van het Duitse Zwarte Woud, de omgeving van de Bodensee is dan ook voorzien van vele groene bossen en heuvels. Verder van het meer liggen de bergen.

Een vakantie aan de Bodensee is voor jong en oud een pracht bestemming dat staat voor rust, activiteit en een gezellige sfeer. Bekijk het aanbod vakantiehuizen uit de regio Baden-Württemberg.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs