Vakantiepret op Texel


Huur nu nog je vakantiehuis op Texel! Als je denkt aan een vakantie op Texel denk je aan strand, zee en het wad. Het strand van Texel staat bekend om zijn heerlijke activiteiten. Van wandelen en vliegeren tot zwemmen in de Noordzee. De stranden van Texel liggen aan de Noordzee kant van het eiland. De Waddenzee worden door een dijk gescheiden van het eiland.

Vakantiehuisjes strand Texel

Tijdens eb zijn er leuke en leerzame wandelingen mogelijk over het wad. De Waddenzee staat bekend om de grote verschillen water verplaatsing tussen eb en vloed. Er zijn wad excursies mogelijk op Texel, u denkt dat het allemaal heel kaal is wanneer het eb is? Het krioelt juist van het leven van kleine beestjes als garnalen en krabjes.

Texel bestaat uit weilanden, duinenrijen aan de Noordzee kant en verschillende kleine waterpartijen binnen het eiland. Verspreid over het eiland liggen de gezellig plaatsjes verdeelt. Deze echte Hollandse dorpjes zijn in de vakantieperiodes een magneet voor de toeristen die houden van sfeer, gezelligheid en lekker eten/drinken.  

Vakantie Texel

Een vakantie op Texel is leuk en zeker gemakkelijk vanwege de relatieve korte reistijd vanuit centraal Nederland.  De korte bootovertocht geeft dan toch weer net even dat gevoel van ver van huis te zijn.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs