Mooiste meren Europa


Europa is rijk aan mooie meren. Meren vormen een belangrijke vakantiebestemming voor jong en oud. Je kunt er heerlijk vissen, varen, zwemmen en wandelen. Maar natuurlijk trekt een meer ook altijd leven aan, zo zijn er vaak in de loop der tijd leuke plaatsjes gevormd in de buurt van een meer.

Vakantie meren Europa

Lake District Engeland
Nationaal park van Engeland met een aantal prachtige meren. Het meest geliefd is Wastwater.

De Sognefjord Noorwegen
Prachtig stukje water tussen de bergen. De combinatie water met de bergen en de vaak mooie luchten zijn adembenemend.

Köningssee meer Duitsland
Meer gelegen vlakbij de Oostenrijkse grens dat het diepst en het helderst is van Duitsland. Erg in trek onder de watersportliefhebbers.

Meer van Annecy Frankrijk
Helder blauw water en meerdere prachtige steden en dorpen sieren dit meer tot een ware toeristische attractie. Mooie bergachtige omgevingen maken het geheel af.

Gardameer Italië
De vele pastelkleurige huisjes aan het water zorgen voor een schilderachtig voorkomen. Gezellige terrasjes en volgens sommige de meest romantische bestemming binnen Europa.

Meer van Geneve
Zeker een van de mooiste meren en ook meteen van de grootste meren van Europa. Gelegen tussen Zuid-Frankrijk en Noord-Zwitserland.

Meer van Lucerne, Zwitserland
De locatie voor de mooiste foto´s. De natuur rondom dit meer is werkelijk waar te mooi om waar te zijn. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit.

Meer van Killarney, Ierland
Ierland dat voor vele bekend staat als een ruig en zeker mooi land heeft toch nog iets romantisch. Breng je bezoekje aan de meren van Killarney en je begrijpt het.  

Plitvice meren, Kroatië
Zestien prachtige en kraakheldere meren die uiteindelijk overgaan in de mooiste watervallen. Sprookjesachtig!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs