Festivalhoppen in Spanje


De zomervakantie komt er weer aan en iedereen is druk bezig met zijn of haar vakantie te plannen. Waarom niet festivalhoppen in Spanje! Er is genoeg te beleven. Van een feest in Benicássim tot aan het noordelijke Bilbao. Verschillende muzieksoorten passeren de revue. Vergeet alleen je zonnebrandcrème niet.

BBK Bilbao – 11 t/m 13 juli
Dit festival is vergelijkbaar met Pinkpop, alleen zul je hier nog meer rock horen.
De line-up bestaat onder andere uit Kings of Leon, Green Day en Depeche Mode.

Benicássim International Festival – 18 t/m 21 juli
Dit festival is vergelijkbaar met Lowlands, maar dan feest je direct aan het strand. Een fijn programma met onder andere The Killers, Artic Monkeys, Kaiser Chiefs en Queens of the Stone Age.

Etnosur – 19 t/m 21 juli
Het bijeenbrengen van mensen uit verschillende  culturen staat centraal op Etnosur. Alle festivalactiviteiten vinden plaats in de stad Alcalá, dicht bij Granada. Je zult hier verschillende muziekstijlen tegenkomen, en er zijn ook andere dingen te doen zoals het bekijken van documentaires en films, workshops, exposities en toneel.

Monegros – 20 juli
Monegros kun je eigenlijk met niets vergelijken, want heb je ooit gefeest in een woestijn? Dat kan hier en je bent nog steeds ‘gewoon’ in Spanje. Je zult dansen op elektronische muziek, een soort Tomorrowland in de desierto.

Cap Roig Festival – 20 juli – 21 augustus
Elke dag kun je op het festival Jardins de Cap Roig een concert bezoeken. Er komen grote en minder grote namen op af, dus de toegangsprijzen variëren. Op 20 juli trapt niemand minder dan Elton John af! Ook namen als Katie Melua, Mark Knopfler en Enrique Iglesias passeren de revue op deze bijzondere locatie aan de Costa Brava.

Dit is een gastblog van Jacobs&Vis

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs