Vakantie in de Betuwe


De Betuwe is een van mooiste fietsgebieden van Nederland. Ben je sportief en fruit liefhebber? Huur dan je vakantiehuisje in Gelderland en trek er op uit! De Gelderse fruitschuur is rijkelijk gevuld met bloedrode kersen. Pak je fiets en pluk je picknickmand vol fruitige lekkernijen. Bijna nergens is Nederland zo lieflijk als tussen de fruitbomen van de Betuwe, hier vind je traag stromende rivieren en dorpen waar de tijd heeft stil gestaan. In de zomer hangen de bomen hier vol weelderig fruit.

Kersen uit de Betuwe

De zon schijnt en de jaarlijkse oogsttijd is weer begonnen. In juni en juli is het de beste tijd voor kersen in de Betuwe, gevolgd door de pruimen, peren en appels in juli, augustus en september.
Als de katten net iets roofzuchtiger zijn dan gewoonlijk en door het hoge gras sluipen, de geur van groen overheerst en het hoogste woord door de vogels word gevoerd, dan ben je in de Betuwe beland. Het is een adembenemend gebied met mooie en vooral lekkere stops langs de weg, geniet van het zoet/frisse fruit!

Vakantie in de Gelderse Betuwe

Wanneer je gek van paarden bent dan is het plaatsje Elst een aanrader, iedere eerste maandag in september is hier een paardenmarkt, de grootste van Nederland.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs