Vakantie Toscane, Italië


Het fantastische mooie Toscane van Italië is een geliefd vakantiegebied voor de bezoekers aan Italië. Prachtige middeleeuwse stadjes en een grote rijkdom aan cultuurschatten zorgen ervoor om je ogen uit te kijken.

Vakantie in Toscane Italie

De groene uitgestrekte heuvels die het gebied rijk is rijken tot aan de horizon. In combinatie met een ondergaande zon biedt dit fantastische romantische momenten met zich mee! De glooiende heuvels zijn doorgaand bekleed met cipressen, olijfbomen en natuurlijk de Italiaanse wijnvelden. De donkergroene cipressen geven altijd een mooi contrast wanneer ze afsteken tegen de blauwe lucht.
Toscane bezit ook het prachtige meer van Massaciuccoli. Een bezoek waard en tijdens warme zomerse dagen een uitkomst tot een frisse verkoeling.

De vele mooie en oude steden die Toscane rijk is bieden behalve heerlijk eten en shopmogelijkheden ook mooie pleinen  met zich mee. Het Plazza del Campo in de plaats Siena is uitgeroepen tot het mooiste plein van Toscane. Als u hier bent ziet u direct waarom.
De beroemde kunstenaar Michelangelo heeft in de plaats Florence vele sporen nagelaten. Van zijn prachtige beelden tot fascinerende schilderwerken zijn allemaal hier te bezichtigen.

Florence, Italie vakantie

Een dagje heerlijk op Italiaanse wijze ontspannen? Dat kan bij de Thermen van Saturnia. De bekendste thermen uit de regio. Door de natuurlijke watervallen die in de rivier de Gorello zijn uitgesleten kun je genieten van de fantastische warme baden.

Dit jaar naar Toscane in een gehuurd vakantiehuisje? U bent (bijna) gek als u het niet doet.  Kom Toscane ontdekken en ontdek de mooiste plekjes en heerlijke delicatessen die de streek te bieden heeft!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs