Spaanse gezinsvakantie


Een vakantie in Spanje met het hele gezin? Wie wil dat nauw niet! Met het gezin in een gezellig Spaans vakantiehuis aan of op een van de mooie plekjes.

Vakantie spanje met gezin

Bijna het hele jaar door zon. Het mooie schone blauwe water van de Middellandse Zee. De Catalaanse kust is een waar paradijs voor gezinnen die houden van zon en zee in het verrukkelijke Spanje!
Aan de stranden in dit gebied worden hoge eisen gesteld en krijgen dan ook vaak de blauwe vlag mee als teken van dat ze voldoen aan de Europese normen omtrent schoonheid en veiligheid.

Aandacht voor het gezin
In de ochtend spellen spelen op het strand, daarna een verfrissende duik nemen in de zee en na al deze inspanning heerlijk genieten van een fantastische maaltijd. Kindermenu’s zijn hier in alle soorten en maten te verkrijgen.
Dit zijn de voordelen waarom u kiest voor een vakantie aan de Catalaanse kust.

Spaans gezin vakantie

Bezoek aan een leuk pretpark is Port Aventura! Dit is het meest aantrekkelijke attractiepark wat u zich maar kunt voorstellen.  Genoeg entertainment en aandacht voor de kleintjes en volop plezier aan de waterpark attracties en haar bijbehorende golfbaan.

Onder de jongeren vakantiegangers zijn de kustplaatsen Salou (provincie Tarragona) en Blanes erg populair. Volop mogelijkheden tot uitgaan en activiteiten om andere jongere te leren kennen. Er kan hier gefeest worden tot in de vroege uurtjes.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs