Varen Griekse eilanden


Zoals we weten heeft Griekenland nog al wat eilanden, wat doe je als je een vakantiehuis hebt gehuurd in Griekenland? Precies vanaf een boot de eilanden bekijken en genieten van de lekkerste delicatessen bij de mooiste zonsondergangen.

Vakantie Griekenland

Bij de meeste Griekse eilanden zijn er mogelijkheden om met een boot de omgeving te kunnen gaan verkennen. Vanaf het water zijn de eilanden en het vasteland altijd weer anders.
De bootverhuur uitjes zijn goed verzorgt, vaak compleet met maaltijden en stopjes bij kleine eilandjes en baaitjes.
Griekenland heeft ongeveer 2000 eilanden, klein en groot, bewoond en onbewoond.

Wil je niet mee op bootreisje maar zelf het roer in handen nemen?
Wat leuk en populair is het zogenaamd Flottielje zeilen in Griekenland. Met meerdere mensen op een boot (met het gezin of vrienden). Een voorwaarden is dat er minimaal twee mensen aan boord moeten zijn die echt kunnen zeilen.
Het Flottielje zeilen is echt een leuk dagje uitwaaien of zee en nog volkomen veilig ook. Je bent altijd op zee onder leiding van het moederschip.

Zeilen in Griekenland is leuk, veilig en populair. Zelf de kleine onbewoonde eilandjes verkennen en heerlijk BBQ ‘en op de privé strandjes? Kom naar Griekenland deze zomer! Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Griekenland en boek vandaag nog je vakantie naar dit fantastische land met haar prachtige eilanden.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs