Vakantie in Istrië


Het prachtige vakantiegebied Istrië in Kroatië is een plek om naar toe te gaan met vakantie! Waanzin wekkende stranden, uitgestrekte mooie natuurlijke omgevingen maken Istrië een steeds meer gewild vakantieparadijs. Het is hier echt natuurschoon nog.

Vakantie in Istrie

Het schiereiland Istrië biedt alles wat een vakantieganger wenst! Fantastische zee, gezellige oude dorpjes aan de kust, ongerepte natuur en een heerlijk klimaat. De mogelijkheid tot activiteiten als wandelen, fietsen en mountainbiken laat de regio prima toe. De verschillende soorten watersporten zijn hier populair en dagelijks actief aanwezig.
Voor een uitrustende strandvakantie bent u in Istrië ook aan het goede adres. Vanuit uw vakantiehuis in Istrië kunt u leuke uitstapjes maken en zult u al snel genoeg merken dat deze regio bruist.

Mooiste vakantie in Kroatie

De noordkust van Istrië heeft een arsenaal aan rotsen en kiezelstranden. Hier kan goed gesnorkeld worden, vele vissoorten houden zich schuil achter de diep in zee rijkende rotspartijen.
Aan de Kroatische kust zijn meerdere zandstranden aanwezig voor de meest ontspannen dagen van uw leven. De prachtige uitzichten over die blauwkleurige zee met in de verte een zeiljacht dat een haventje binnen druipt. U waant zich hier in een wereld dat niet ‘thuis’ heet.

De natuurlijke omstandigheden uit dit gebied zorgen ervoor dat atmosfeer hier door vele bezoekers als zeer plezierig en ontspannen wordt ervaren.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs