Klassiek Spaans avondje of moderne stapavond?


Het uitgaan in Spanje is een beetje als het het Spaanse koninkrijk: draagt zijn authentieke charme als een kroon, maar houdt tegelijkertijd de moderne tijd bij.

Opzwepend avondje flamenco
Spanje doet denken aan tapas en flamenco. En die twee komen optimaal samen op Plaza de Santa Cruz in het wonderschone Sevilla.
Doet u zich eerst in een van de knusse restaurantjes op het plein tegoed aan de kleine Spaanse hapjes. En ga vervolgens naar het toonaangevende Tablao Flamenco Los Gallos, waar alle grote flamencoartiesten op de planken hebben gestaan, van Merche Esmeralda tot Isabel Romero.
De professionele en gepassioneerde bezetting staat garant voor een opzwepend avondje flamenco.

De mooiste club ter wereld
Olivia Valere in Marbella, gelegen in een schitterende Marokkaanse tempel, is volgens vele de mooiste priveclub ter wereld. In een decor van oude gewelven, pilaren, Romeinse beelden en een fontein waant u zich in het Alhambra – alleen de waterpijpen en gesluierede vrouwen moet u erbij denken. Rond de fontein is een gigantische dansvloer die in de late uurtjes verandert in een catwalkachtige parade voor de rich & famous, die dansen op de klanken van ingevlogen topdeejays.

Enkele van de beste Spaanse steden voor het nachtleven

Madrid
U kunt ontspannen avonden doorbrengen in Madrid en genieten van heerlijke cocktails terwijl u geniet van een goed gesprek, zonder de noodzaak om je stem te verheffen. U vindt een breed scala aan cocktails om te genieten in goed gezelschap terwijl de muziek zachtjes speelt op de achtergrond. Wij raden de straten van Gran Vía en Reina aan, de thuisbasis van bars en cocktail lounges, met een jarenlange traditie en glamour die door tal van beroemdheden door de jaren heen zijn bezocht.

Op dagen dat het weer gunstig is, vindt u een hele reeks van terrassen in de stad. Deze zijn over het algemeen gelegen in het historische centrum en vlakbij de pleinen zoals het Plaza de Oriente, las Descalzas, del Ángel en Santa Ana.

Barcelona
De stad Barcelona is de perfecte plek om een paar drankjes te drinken terwijl u uitkijkt over de Middellandse Zee, een wandeling door de straten of dineren in een van de restaurants. Een goed gebied hiervoor is de Port Vell, oude haven die tal van bars en restaurants met uitzicht op de zee, en terrassen in de zomer heeft. De Gotische wijk heeft designer restaurants, theehuizen en traditionele bier hallen die ideaal zijn voor een paar aangename uren. Het heeft ook een aantal van de meest bekende live jazz podia in de hele stad.

Ibiza
Het Ibiza nachtleven is beroemd over de hele wereld. Naast de trendy bars en nachtclubs, zijn er ook een groot aantal andere activiteiten die van start gaan zodra de zon onder gaat: terrasjes, culturele activiteiten in de open lucht, concerten en muziek optredens ...

Zo belangrijk is het uitgaansgelegenheid voor het eiland, dat in de loop van de dag de creatieve parades en straat shows vast een voorproefje zijn van wat later komen gaat (in de bekende clubs) .

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs