Stokbrood of pizza?


Twee vakantie landen die erg populair zijn en jaarlijks vele bezoekers weten te verrassen met hun eigen, maar wel verschillende keukens! Twee landen die beiden een groot aanbod vakantiehuizen hebben, heerlijke stranden, vele zonuren en mooie omgevingen met gezellige plaatsen en dorpen.

Stokbrood op vakantie Frankrijk

Wat is dan wel het verschil tussen deze twee landen?
In bovenstaand stukje hebben we het natuurlijk over de landen Frankrijk en Italië. Beiden veel overeenkomsten maar op gebied van eten toch weer enorm verschillend!
Zo loopt bij de gedachte aan Italië het water in de mond denkende aan die heerlijk pizza’s en pasta’s. Terwijl Frankrijk weer bekend staat om zijn stokbroden en croissants. Bij Italië hoort natuurlijk ook die verrukkelijke koffie of dat heerlijk Italiaanse ijs!

Pizza op vakantie Italie

Kortom dit zijn twee landen waar het niet aan het eten zal liggen. Aan het drinken overigens ook niet want beiden landen produceren de beste wijnen die vanaf de middag maaltijd al in overvloed aanwezig zijn.
Welk land het voor u gaat worden deze zomer? Het is geheel aan u.

 

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs