Vakantie Parijs


Een top vakantiebestemming in het noorden van Frankrijk. Een echte autovakantie, goed bereikbaar en niet al te lang rijden vanuit ons kikkerlandje.
Overnachten in een mooi vakantiehuis of appartement in Parijs en van daaruit de stad en omgeving gaan bekennen?

Waarom naar Parijs?
Parijs is de meest beboste hoofdstad van Europa, hierdoor zijn er meer dan 400 stadsparken, waar heerlijk op een warme zomerse dag ontspannen kan worden.
Wanneer het minder mooi weer zal zijn of u wilt graag meer van de cultuur en de geschiedenis weten dan zijn er in totaal 134 musea in Parijs. Ook aan theaters is niet te kort, ruim 140 zijn er aanwezig.
Een avondje uit in Parijs is geen probleem. Genoeg lekker eten en genoeg plekjes waar je tot laat wat kunt drinken.

Vakantie Parijs Frankrijk

Misschien wel een van de mooiste plekjes van Parijs, de Seine. De rivier die door Parijs loopt. Mede hierdoor zijn er 37 bruggen nodig om de twee delen Parijs bij elkaar te brengen.
De Seine is in breedte nog al verschillende op sommige plekken is hij ongeveer 30 meter breed terwijl de breedste plek 200 meter bedraagt.
En natuurlijk de grootste attractie van Parijs, de Eiffeltoren! Steekt overal bovenuit met zijn hoogte en zorgt ervoor, wanneer u deze beklimt, dat u de mooiste uitzichten over de stad krijgt.
Ook de Arc de Triomphe is een statig aanwezig prominent gebouw in deze prachtige stad.

Wanneer u met de auto naar Parijs gaat en u rijd op de drukke Phériphérique en mist uw afslag geen paniek want de Phériphérique heeft maar liefst meer dan 165 op- en afritten. Parijs zal het voor u zijn, zowel in de zomer als in de winter een bestemming om verliefd op te worden!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs