Bierstad Brugge


Als we het over een culturele stad in België hebben dan moet dat wel Brugge zijn. De stad met de vele evenementen en volop gezelligheid op elke hoek van de straat. Een stad waar tijdens de vakantie een lekker Vlaams biertje genuttigd mag worden en waar zoveel meer te doen en zien is!

In het historische Brugge is meer te zien dan alleen de prachtige binnen stad. Er zijn vele gezellige en leuke winkeltjes waar menig toerist zijn hart al heeft weten op te halen.
De binnenstad die bestaat uit meerdere groenrijke pleintjes en leuke terrasjes zijn de thuisbasis na een middagje shoppen.

Bier proeven in Brugge

Op bijna iedere dag is er in Brugge wel een markt. Leuk voor het kopen van verse etenswaar, de koelkast van uw vakantiehuisje in omgeving Brugge moet tenslotte ook gevuld worden. Verder zijn de markten ook erg leuk voor de aanschaf van een accessoire als aandenken aan een leuk tripje Brugge.
De echt bierliefhebbers kunnen in Brugge de tijd van hun leven doormaken. Vele biercafé’s zijn hier aanwezig en zorgen voor de nodige gezelligheid. Sommige biercafé’s hebben meer dan 300 soorten Belgisch bier!
De bekendste biercafé’s van Brugge zijn: ’t Brugs Beertje, Straffe Hendrik, De Garre, Huisbrouwerij de Brugse Bierkaai en Pick. Buiten deze zijn er natuurlijk nog veel meer cafés in Brugge waar onder het genot van een pilsje de dag kan worden afgesloten.
Bij een Belgisch biertje hoort natuurlijk een typisch Brugge evenement. Daarom hebben wij kleine samenstelling weergegeven uit de evenementenreeks van de stad Brugge:

Klinkers
Klinkende Kroegen
Koorfestival
Week van de Amateurkunsten
Kunsttogen
September Jazz
Strandloop Zeebrugge
Vama Veche
iFlamenco
Horizon
Open Monumentendag
Kroenkel door Autoloze Zondag
Kookeet
Lichtfeest Lissewege
Uitwijken
Visserijfeesten
Feest in ’t Park
Internationale Vrouwendag
Rainbow Pride
Week van de Fair Trade
Dag tegen discriminatie
Dag van de jeugdbeweging
Studentennacht

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs