Grote vakantiehuizen


Groot vakantiehuis huren voor 10, 20, 25, 30 of zelfs 40 personen? Bekijk ons aanbod grote vakantiehuizen en filter in het menu op het aantal personen en boek gemakkelijk en snel uw vakantie met grote groep vrienden, familie of uw bedrijfsuitje.

Groot vakantiehuis huren

Dit is voor u de oplossing om met veel mensen op vakantie of werkweek te kunnen gaan. Niet moeilijk doen met zoeken naar meerdere vakantiehuizen bij elkaar maar gewoon met de hele groep onder een dak!
De grote vakantiehuizen worden door heel Europa aangeboden en zijn erg geliefd bij bedrijven. Wat dacht u van met het bedrijf een weekje naar Ibiza? Overdag heerlijk actief erop uit en ’s avonds gezellig met ze allen eten in je eigen grote privé villa.

Prijzen liggen vaak wat hoger van de grote vakantiewoningen maar wanneer u het deelt door het aantal personen is het allemaal goed te overzien! Boek dit jaar nog met de familie of andere grote groep een vakantie in een van de Europese landen. Of kies voor ons kleine maar oh zo mooie eigen land(je).

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs