Eifel als vakantie


De Eifel, misschien wel de mooiste streek van Duitsland. Een streek die velen vakantiegangers elke keer weer opnieuw fantastisch vakanties weet te bieden. Dat alles op maar een paar uurtjes rijden van huis?

De Duitse Eifel heeft echt een vier seizoenen jaar. De kleuren van de natuur, de ruigheid van het water, allemaal elementen die verklappen in welk seizoen u zich bevindt.
De Eifel is uitermate geschikt voor actieve vakanties. Wandelen door de bosrijke heuvels en fietsen door de omgeving zijn de favoriete van menig toerist.
Ook met dagen van rust of minder lekker weer heeft de omgeving genoeg te bieden. Vele gezellige steden en dorpen sieren de omgeving en zorgen voor vermaak en heerlijk eten.

Vakantiehuisje in de Eifel

De omgeving is rijk aan historische gebouwen. De mooiste kastelen staan tegen de heuvels of aan de oever van een water.  Kom dit jaar nog naar de prachtige Eifel in Duitsland, elke seizoen is het hier de moeite waard!

De Eifel is een redelijk groot gebied en dit kunt u niet in twee dagen gezien hebben. Neem de tijd en huur voor uw gemak een mooie vakantiewoning in de Duitse Eifel.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs