De Cote d'Azur in Frankrijk voor een fantastische vakantie


Het vakantie kustgebied de Cote d’Azur gelegen in het zuiden van Frankrijk, liggend aan de Middellandse zee, bied vele bezienswaardigheden voor het toerisme.
Van de liefelijke kleine plaatsen tot de drukke luxe plaatsen als Saint-Tropez, Antibes, Cannes, Monaco, bieden ze allemaal gezelligheid en genot!
Monaco, een dwergstaat in Frankrijk,  trekt ook ieder jaar weer veel bezoekers. Mede doordat hier de Formule 1 race dwars door Monaco raast.
De badplaats Cannes die bekend staat om zijn dure hotels  is absoluut een aanrader om te gaan bezoeken. Een loopje over ‘Promenade de la Croisette’ is zeker de moeite waard waar de vele stranden en dure hotels goed zichtbaar zijn. Hier vind ook het jaarlijkse Filmfestival plaats waar geheel Hollywood vaak bij aanwezig is.

Ook het plaatsje Grasse net even wat meer landinwaarts is leuk om te bezichtigen, ook wel de hoofdstad van de parfumindustrie genoemd. In en om deze regio zijn veel natuurlijke bronnen die als ingrediënt in parfums worden gebruikt.


De Cote d’Azur is met zowel de auto als het vliegtuig prima te benaderen vanuit Nederland. Alles is hier in het gebied te vinden voor een fantastische vakantie!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs