Reims, een stukje Parijs


Reims, een stukje Parijs in de Champagne-Ardenne streek. Een voor de omgeving vrij grote plaats die al zeer oud is. Reims behoort zelfs tot een van de oudste steden van Europa.

Voor shopliefhebbers een waar walhalla, mooie chique rijke grote winkelstraten afgewisseld met pleinen en auto vrije gebieden die dienst doen als gezellige terras onderkomens.
Doordat Reims een soort middelpunt is van de Champagne streek zijn er op de toeristische plekken op elke hoek wel mogelijkheden om een fles bubbels te bemachtigen.

Reims het zusje van Parijs

Wanneer u opzoek gaat naar flessen champagne in deze plaats, loop gerust meerdere winkels binnen want de prijzen zijn zeer verschillend.
Een zelfde fles champagne kan letterlijk bij de buurman vijf euro goedkoper zijn!
  
Reims heeft qua opzet van straten iets weg van de veel grotere hoofdstad Parijs. Ook de Notre-Dame uit Parijs is bijna als kopie zichtbaar in het kleinere zusje Reims.

Vakantie naar Reims

Reims heeft vanuit de oudheid nog veel herkenbare Romeinse kenmerken. In vele musea kan je het historische erfgoed van Reims door de jaren bewonderen. Naast deze oudheden zijn er ook steeds meer hedendaagse cultuurelementen te bewonderen.
De stad Reims is echt een aanrader voor cultuurliefhebbers en liefhebbers van champagne. Met een mooi aanbod vakantiehuizen uit de Champagne-Ardenne streek heeft u een gegarandeerd lekker weekje er tussen uit!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs