Wandelen in Beieren


Ga naar het Duitse Beieren voor een wandel vakantie. Stap zo uit je vakantiehuisje en trek de natuur in. Er is veel natuurschoon, wilde beesten en de meest prachtige uitzichten over de beboste heuvels en bergen.

Wanneer je wilt wandelen in rust is Beieren in ons buurland Duitsland het gebied om te zijn. Vele mensen voor u hebben dit al aan andere liefhebbers door verteld. Dit is zeker waar!
Zoveel rustige wandelroutes, prachtige bossen en de meest mooie en unieke uitzichtpunten maken dit een topbestemming voor de wandelaars.

Met de auto goed bereikbaar en hierdoor voor jong en oud een vakantie op zich. Wandelen tussen de boomtoppen van het Bayerischer Wald en kijk naar de besneeuwde toppen in de omgeving.
Treed in de voetsporen van koning Ludwig en ontdek zijn kastelen op de statige rotsformaties. Een omgeving met rijke sprookjesachtige verhalen en stoere burchten en imposante kloosters.

Wandelen in Beieren, Duitsland

De vele idyllische boerendorpjes die u tegen kunt komen tijdens een wandeling brengen u terug in een tijd van dat er nog geen (of weinig) auto’s waren. Hier op de weilanden wordt echt nog vaak door de oudere boeren op authentieke wijze gewerkt op het land.

Het Beierse land biedt bergen met toppen boven de 1000 meter, hierdoor zijn in de koudere wintermaanden mogelijkheden tot wintersport. Naast rustgevende wandelroutes die Beieren te bieden heeft is ook in de wintermaanden hier genoeg activiteit te beoefenen.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs