Wintersport 2013-2014


De wintersport komt er weer aan! Vanuit uw gehuurde chalet actief skiën in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland of Italië. Boek uw romantische chalet of vakantiehuis tegen de besneeuwde berg en geniet van de prachtige witte bergachtige omgeving.

Of u dit jaar nu gaat skiën of snowboarden, genieten zult u! De heerlijke frisse geur van het buiten zijn in de natuur, de prachtige witte omgeving, de fel blauwe lucht of de apres-ski bar aan het eind van de pistes in de vallei. Wat zijn voor u de belangrijkste momenten van een dag skiën?

Wintersport chalet huren

Elk land heeft zo zijn voor- en nadelen voor het succes en de zekerheid voor een wintersportvakantie. De sneeuwzekerheid op de bergtoppen van Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië zullen zekerder zijn dan de ski gebieden van Duitsland die toch wat lager liggen.

Skigebieden
Elk land waar mogelijkheden zijn voor wintersport heeft zo zijn betere en mindere wintersportgebieden. Welk land heeft nauw de meeste skigebieden?

Oostenrijk heeft ruim 100 skigebieden en is hiermee de koploper;
Zwitserland heeft zo’n 50 skigebieden;
Frankrijk kent ruim 60 skigebieden;
Italië heeft 34 skigebieden en Duitsland met de minste komt het tot bijna 30 skigebieden.

Bekijkt u eens onze pagina: ‘Wintersportvakantie’ , zit uw vakantiehuisje erbij deze winter?

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs