Een hipper Wenen


Wenen is mooi, vriendelijk en groen. En in een uurtje op de piste maakt deze vakantie stad een bezoek meer dan waard. Zowel in de winter als in de zomer een ruim genot voor jong en oud.

Wenen werd afgelopen jaar voor de vierde keer op rij verkozen tot meest leefbare stad op aarde!

Het buitenleven in Wenen

Er is enorm veel groen in Wenen, met ruim 1500 kilometer aan fietspaden die zijn aangelegd de laatste jaren is het hier met een fiets goed uit te houden en ben je overal snel terplaatse.
Rond Wenen vind je kilometerslang enkel bos, groene heuvels en wijngaarden. Ook binnen de stadsgrenzen is dit groen doorgetrokken. Zo zijn er vele stadsparken waar iedereen komt om te picknicken, badmintonnen of om gewoon lekker te ontspannen in het gras.

Er zijn tegenwoordig enorm veel jongeren die het leven hebben teruggebracht in de stad. Wenen was voorheen een stad met voornamelijk oudere mensen.
In buurten als Neubau delen klassieke koffiehuizen de stoep nu met hippe jazzbarretjes, vintage meubelzaken, designerboetiekjes en een keur aan internationale restaurant.
Juist deze diversiteit aan mogelijkheden maakt wenen een ideale stad om te ontspannen.

Wenen heeft de afstanden van een groot dorp, maar een cultureel aanbod dat moeiteloos kan wedrijven met Parijs of London. En heel betaalbaar bovendien!

Het prachtige Wenen

Volgens een Nederlander die sinds een aantal jaren in Wenen woont heeft Wenen meer echte zomerse dagen en is het hier in de winter ook echt winter. Binnen een uurtje sta je op de piste om te kunnen gaan skiën.
De sociale straatcontrole ligt hier erg hoog. Daardoor zie je weinig straatafval en graffiti’s. Het is hier echt schoon!

Breng een bezoek aan deze wereld stad, bekijk ons aanbod vakantiehuizen Wenen.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs