Wintersport Val Thorens


Val Thorens het wintersportgebied van Frankrijk. De plek met de mooiste chalets en familie vakantiehuizen in een witte bergachtige omgeving.

Met zijn ligging op 2300 meter hoogte is het meteen het hoogst liggende skigebied van Europa. Het is ook meteen het hoogste punt in Les Trois Vallees.
Met ruim 600 kilometer aan pistes is dit het grootste skigebied van de wereld. Skiën kan hier gemakkelijk van november tot mei. De sneeuwzekerheid is hiermee gewaarborgd.

Wintersport Val Thorens Frankrijk

Val Thorens is in een kom gelegen dorp wat the placet to be is voor de echte wintersportliefhebber. Het hier direct kunnen weg skiën vanuit je accommodatie, natuurlijk het allermooist vanuit je eigen vakantiehuis Val Thorens, behoort tot de mogelijkheden.

Val Thorens biedt meer dan alleen ski pret, maar ook zeer veel sfeer! Zelfs Koninginnedag wordt hier uitbundig in het oranje gevierd. Veel skiplezier deze winter in Val Thorens!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs