Luxe skidorp Courchevel


Voor velen vormt een ski dorp met onbegrensde mogelijkheden en apres-skifaciliteiten het toppunt van vakantiegeluk. Een ander leeft op in een autoloos bergdorp waar de bewoners rond tien uur ’s avonds al op een oor liggen.
Aan beide sferen is in de Alpenlanden geen gebrek.

Wie uit is op extreem uitdagend skiën, met gevarieerde en lange zwarte afdalingen, wijkt uit naar Val d’Isere, La Plagne of Les Trois Vallees in Frankrijk.
Les Trois Vallees, met elkaar verbonden door een snel opererend liftsysteem, pretendeert het grootste skigebied ter wereld te zijn. Bekende plaatsen zijn Les Menuires, Meribel en Val Thorens.
Met dank aan een knetterend prijsniveau is het extreem verwende Courchevel minder in trek bij Nederlanders, maar zeker voor skiërs die een hoge concentratie gele nummerborden vrezen, vormen de prijzige mogelijkheden van het hoogst gelegen Courchevel 1850 een ideaal vertrekpunt.

Ski vakantie Courchevel

Op de flanken van de breed uitgestrekte bergen geen spoor van meegenomen boterhammetjes of welke vorm van zuinigheid dan ook. Tijdens de lunch geen geur van Bratwurst, Ovomaltine of goulashsoep, wel de onontkoombare walm van truffelgerechten en culinaire creaties op hoog niveau.

Niet voor niets luidt het credo: L’exception vous va si bien, hetgeen zoveel wil zeggen als ‘werkelijk buitengewoon’. Dat geldt in Courchevel voor zowel onweerstaanbare afdalingen als het hoge serviceniveau en de vele culinaire uitspattingen. Overzicht vakantiehuizen Courchevel.

Bekijk het totaal overzicht winsport vakantiehuizen

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs