Villa van de week: De Hoeve Espewey


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
Deze week is er gekozen voor het vakantiehuis uit België: 'De Hoeve Espewey' uit Hombourg, 

De Hoeve Espewey
U zoekt die prachtige, luxe vakantiewoningen, gebouwd binnen de muren van een oude uit 1850 stammende hoeve, schitterend gelegen op 200 meter hoogte met een adembenemend uitzicht over het Geuldal?
Met zwembad en gelegen in België in een werkelijk idyllische omgeving met kleine authentieke dorpjes, met bistro-achtige restaurantjes, stoere kastelen en een heleboel prachtige natuur om heerlijk in weg te dwalen.

Villa van de week: De Hoeve Espewey

De Hoeve Espewey in Hombourg ligt in een gebied met vele uitvalswegen. Zowel de omliggende buurlanden als de directe omgeving zelf zorgen voor veel fiets- en wandelplezier.
Het dorp Hombourg zelf ligt op een relatief hoog punt in het landschap. Terwijl Hombourg zelf in een laagte ligt tussen twee heuvelplateaus in.
Aan de westzijde van het dorp en het westen van de beide heuvelplateaus stroomt de Gulp.

Villa van de week: De Hoeve Espewey

De prachtig gelegen Hoeve Espewey ligt op een afstand die vanuit Nederland goed af te leggen is. Dichtbij, maar voor je gevoel als je daar bent toch weer ver weg!

Bekijk de Hoeve Espewey

 Rentvilla, Villa van de week

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis ook aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd benaderen voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs