Kerstfeest Denemarken


Denemarken is waarschijnlijk niet direct het land waar u aan denkt om uw kerstvakantie door te gaan brengen in de koude donkere wintermaanden. Wat vele niet weten is dat Denemarken het land is bij uitstek om groots het kerstfeest te gaan vieren!

Kerst is gezelligheid en samen zijn. Dit vinden de Denen ook en beginnen hiermee zelfs iets eerder dan wij dat gewend zijn. Al in november beginnen de Denen aan de voorbereidingen van dit grote jaarlijkse feest. Lekker eten en samen zijn en iedereen is welkom om er deel van uit te maken!

Kerst vieren in Denemarken

Zodra de dagen korter worden en de temperatuur daalt, begint het bij de Denen al te kriebelen, het kerstfeest komt er weer aan! De openbare plekken zoals pleinen worden aangekleed en versierd, huizen worden knus aangekleed en tradities als lekker eten, plezier maken met een groot gezelschap staan in deze tijd op nummer een.

Kerstshoppen
Kerstshoppen kan perfect in Denemarken. Wat dacht u van een bezoek aan het omgetoverde Kopenhagen? Waant u zich hier weg in een magische wereld van gezelligheid, aankleding en samen zijn. Dwaal over de vele Deense kerstmarkten en geniet van wat Denemarken rond en tijdens de kerst allemaal te bieden heeft.
Opzoek naar leuke kerstcadeautjes? U gaat het hier vinden!

Bezoektip:
Ga naar Tivoli, het meest sfeervolle familiepark in Kopenhangen. Hier wordt jaarlijks een grote en sprookjesachtige kerstmarkt gehouden. Het is hier sfeervol verlicht en aangekleed zoals u het zou wensen, tientallen kraampjes met leuke decoraties en lekkere happen. Geopend vanaf 16 november.

Boek je kerstvakantie naar dit prachtige noordelijke land. Bekijk het aanbod vakantiehuizen Denemarken.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs