Langlaufen in Duitsland


Duitsland is het perfecte land voor de actieve langlaufer. Van een lichte glooiing in het landschap tot flinke heuvels en lichte bergen. Duitsland biedt deze wintersport activiteit!

Langlaufen in Duitsland, dit betekent, genieten van mooie witte omgevingen. Een laagstaande zon die in samenhang met de inspanningen van het langlaufen zorgt dat de rits van de jas niet helemaal tot boven is dicht geritst.

Langlaufen in Duitsland

Langlaufen wordt vaak nog gezien als de klassieke winteractiviteit. De juiste techniek is van belang om vooruit te kunnen komen, zeker met een vlakke of stijgende omgeving. Het is een zeer gezonde en sportieve bezigheid.
Een bijkomend voordeel voor de keuze om naar Duitsland te gaan voor een wintersportvakantie is de afstand. Met een paar uurtjes rijden bent u in betoverende witte heuvellandschappen.

Langlauf vakantie Duitsland

De Duitse gebieden: Bayern, Baden-Württemberg, Niedersachsen, Thüringen, Nordrhein-Westfalen, Sachsen, Hessen, Rheinland-Pfalz en Mecklenburg-Vorpommern bieden meerdere prachtige langlauf gebieden voor zowel de beginnende als de beoefende langlaufer.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs