Villa van de week: De Elset


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
Deze week is er gekozen voor het vakantiehuis De Elset, uit Mechelen. Een vakantiehuis gelegen in Zuid-Limburg.

De Elset is een vakantiehuis waar je met grotere groepen terecht kunt voor een heerlijk weekje weg. Het is ideaal voor grotere vriendengroepen en families. Het is mogelijk om gebruik te kunnen maken van 41 volwassen slaapplaatsen in het huis.
Goed begaanbaar per auto en zeer knus ingericht. De knusse inrichting vertaalt zich in: sfeervolle verlichting, een openhaard en mooie foto’s en smaakvolle kunst aan de muren.

Villa van de week De Elset

Omgeving
De omgeving Mechelen is herkenbaar aan vele markante gebouwen. De prachtige omgeving en de Bourgondische gastvrijheid geven je het gevoel er echt even tussenuit te zijn. Of u hier nu komt om te wandelen of fietsen of gewoon om heerlijk te luieren in en om het vakantiehuis, waar u heerlijk met vrienden en/of familie zit, vervelen zit er niet in.
U loopt hier werkelijk waar de deur uit en komt in een 5-sterrenlandschap, mooie vergezichten en prachtige natuur! Voor de wandelliefhebbers zijn er meerdere wandelroutes kant-en-klaar uitgestippeld en prima te begaan. Door de bossen en weilanden, heuvel op heuvel af, genoeg variatie om uren te kunnen blijven wandelen. Ook leuk zijn de zogenaamde ‘sjtegelkes’. Nieuwsgierig wat dit is? Boek in De Elset en u komt er achter!

Villa van de week in Mechelen

Kortom De Elset groepsaccommodatie: Een stukje Frankrijk midden in het heuvelland van Zuid Limburg met Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik naast de deur. Een gezellig en knus vakantiehuis met ronde open haard midden in de natuur. Bekijkt u hier de groepsaccommodatie De Elset

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs