Villa van de week: Dinkelman


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
Deze week is er gekozen voor het vakantiehuis uit Tsjechië, vakantiehuis Dinkelman!

Heerlijk vakantiehuis midden in de bossen op de grens met het Reuzengebergte en het Adelaarsgebergte net buiten de plaats Jivka in Tsjechië.
De mooie bossen, heuvels en bergen zorgen voor een actief vermaak. Van wandelen en fietsen tot het spotten van wilde dieren in de bosrijke omgeving. Het is nog echt zoals ze weleens zeggen ‘puur natuur’ hier.
Het buitenleven is hier erg belangrijk, stabiele aangename zomers zorgen voor genoeg buiten vermaak.

Steden uit de omgeving
Wilt u juist even de rust verlaten en wat meer leven gaan opzoeken dan zijn er drie grotere plaatsen in de buurt met genoeg winkelmogelijkheden en culturele tripjes en bezienswaardigheden.
De drie grootste plaatsen uit de omgeving zijn: Trutnov, Nachod en Broumov.
Trutnov heeft een mooi en gezellig plein, het plein van Krakonos, met oude 16e en 17e eeuwse huizen. Net buiten de stad Nachod bevindt zich het grote stuwmeer Rozkos. Hier kan gevaren worden met bootjes.

Villa van de week Dinkelman

Het huis
Door de vrijstaande ligging kunt u rondom het huis op eigen terrein bivakkeren. Ook uw hond is hier van harte welkom, het terrein is omheind met gaas waardoor uw loslopende hond gedwongen op het eigen terrein zal blijven.
Het is een knus en gezellig huis dat is voorzien van een complete keuken, DVD speler en TV, wasmachine, broodbakmachine en zelfs satelliet TV voor de Nederlandse zenders (voor diegene die het thuisfront toch niet helemaal los kunnen laten).

Kortom bent u een buitenmens dat houdt van de heerlijke geur van bossen en u vindt het niet bezwaarlijk om gebruik te maken van de wandel en fiets mogelijkheden uit de omgeving? Kom dan naar Jivka: Het huis staat vrij in de natuur, er zijn veel wandel en fiets routes in de buurt.

Bekijk vakantiehuis Dinkelman

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs