Skiën in de Noord Alpen


De Franse Noord Alpen, het wintersportgebied van Frankrijk, heeft het allemaal voor u! De mooiste vakantiehuizen, de beste afdalingen, de gezelligste skidorpen en vooral het meeste genot voor een ski vakantie.

De Noord Alpen heeft de mooiste skigebieden van de wereld! Het hier verblijven is een genot. Het uitmuntende weer, de zon en de blauwe lucht, de witte omgeving en besneeuwde huisjes en bomen, een wit wonderlijk ski paradijs!
De meeste vakantiehuisjes en chalets liggen hier vaak dicht aan de piste, wat zorgt voor luxe en gemak. Skiënd de deur uitgaan, mooier kan niet!

Skien in Val Thorens

De bekendste skigebieden uit de Franse Noord Alpen zijn: Alpe d´Huez, Chamonix, Espace Diamant, Espace Killy, Evasion Mont Blanc, Grand Massif, Le Grand Domaine, Les Portes du Soleil, Les Sybelles, Les Trois Vallees, Valfrejus en Valloire/Valmeinier.
Het is hier heerlijk skiën en snowboarden, voor elk geoefende of beginnende wintersporter is hier wel de perfecte berg en afdaling te vinden.
Apres ski liefhebber? Dat zit u hier ook zeker goed. Bij de meeste ski banen is bij de afdaling of ergens halverwege wel een stomende horeca spot te vinden. Van braadworsten en bier tot mega schnitzels!

Wintersport Portes du Soleil

Succes verzekerd voor een fantastisch actieve wintersportvakantie! Veel plezier in de Franse Noord Alpen..

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs