Boswandeling herfstvakantie


De prachtige gouden kleuren van de bomen komen weer tevoorschijn. De herfstvakantie is aangebroken! Waar kunt u het beste uw vakantiehuisje huren met de herfst?

Wilt u gaan wandelen in gebieden, waar u deze kleurverschuiving van de bladeren kunt waarnemen, zonder erg ver te moeten reizen?

Herfstvakantie, huur een vakantiehuis

Nederland, België en Duitsland zijn dan de landen bij uitstek.
Bosrijke gebieden en daarbij wat verdere afwisselingen in het landschap is voor België de Ardennen. Een heuvelachtig gebied met volop wandelmogelijkheden. Een heerlijke plek niet ver van ‘huis’ om met het gezin te bivakkeren tijdens de herfstvakantie.

Het Zwarte Woud is hiermee in Duitsland verkozen tot ideaal buitengebied. Fietsen, wandelen of op kleine watertjes varen. Het Zwarte Woud is een plek waar de verandering van het klimaat al zeer zeker begonnen is. Kom hier kijken en geniet van de gekleurde omgeving bij onze oosterburen.

Natuurlijk mogen wij ons eigen land niet vergeten. Nederland is echt mooier dan we allemaal denken. Kijkt u maar eens om ons heen hoeveel variatie er is in het landschap, op de polders even na dan. Een zeer bosrijk gebied in Nederland is bijvoorbeeld de omgeving Drenthe en de Veluwe.
Maar ook de provincie Utrecht is een plek om te verblijven tijdens de herfst!

Ook de Waddeneilanden mogen we in deze categorie zeker niet vergeten!  

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs