Vakantie in de Dolomieten


De Dolomieten in Italië zijn al jaren een top vakantiebestemming! Met mooie omgevingen en luxe vakantiehuizen in de Dolomieten is het hier het hele jaar door een toeristische trekpleister!

Doordat je het hele jaar door leuke dingen kunt doen in dit Italiaanse gebergte is dit natuurlijk erg goed voor de regionale ondernemers, die verdienen hier hun geld met de verhuur van fietsen, kano’s en Paarden. En niet te vergeten de horeca mensen!
Het is een gebied waar het buitenleven erg populair is. Natuurlijk logisch met zulke mooie bergen, weidevelden en bossen. Of wat dacht u van de besneeuwde bergpunten in de winter of dat kraakheldere slingerende riviertje wat zijn weg naar beneden vind terwijl er op de weilanden wat het doorkruist grazende koeien zich zelf staan te voederen.

Vakantie in de Italiaanse Dolomieten

Je kunt hier in de prachtige natuur heerlijk wandelen en fietsen. Wanneer u kiest voor wandelen gaat u dan eens van de aangegeven paden af en ontdek de wilde kant van de Dolomieten en haar omgeving.
Natuurlijk kan er ook erg goed geskied worden in de wintermaanden. Lekker naar beneden glijden op snowboard of ski over de glooiende afdalingen. Mocht u het zwaar krijgen in de benen, vergeet dan nooit dat er altijd beneden een biertje of andere drank klaar staat om de actieve dag af te sluiten.
Probeert u ook eens de heerlijk lokale vruchtensappen en verrukkelijke wijnen!

Kortom alle redenen om deze vakantie te komen naar de Italiaanse Dolomieten. Winter of zomer het maakt niet uit, het is hier altijd mooi en u hoeft zich nooit te vervelen.  

Wist je dat de Dolomieten zijn opgebouwd uit versteende algen- en koraalriffen? Dit proces is miljoenen jaren geleden gebeurd.
Sinds 2009 zijn de Dolomieten opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs