Wintersport Zwitserland


Zwitserland is een perfect land voor de wintersport! Hier skiën of snowboarden in het prachtige gebieden van Wallis, Berner Oberland, Jura of de regio Geneve zorgen voor ontspanning en belevenis.

Zwitserland wordt vaak onderschat voor de wintersport. Terwijl hier juist prachtige afdalingen en adembenemende uitzichten op vele witte bergen zijn.
De regio Wallis in Zwitserland heeft een aantal mooie en gezellige wintersportgebieden en plaatsen.  Een aantal populaire wintersportdorpen uit dit gebied zijn: Saas-Fee, Saas-Grund, Veysonnaz, Fiesch en Nendaz.
Zwitserland is heel divers, van de landelijke heuvels van de regio Jura tot aan de hoge bergtop van de Matterhorn (ruim 4400 meter hoog). Van de kleine schattige skigebiedjes en dorpjes tot en met de grote populaire skigebieden Quatres Vallees en Portes du Soleil

Wintersport Zwitersland in een chalet

Kom dit wintersportseizoen naar Zwitserland en laat u verleiden door de vele mogelijkheden die het land te bieden heeft. Kies uw gezellige vakantiehuis of chalet in Zwitserland voor een niet te vergeten geslaagde wintersportvakantie!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs