Verruil herfst voor zonnig Tenerife


Ruil het Nederlandse herfstweer in voor een zomers Tenerife. Zon, zee, strand, historische dorpjes en de luxe van een vakantiehuis op dit Canarische Eiland in de wijde Oceaan.

Het is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en ligt in de Atlantische Oceaan. Het vulkanische eiland heeft een aangenaam klimaat waardoor het nu heerlijk vertoeven is terwijl bij ons in Nederland de bladeren van de bomen worden gerukt door krachtige winden en hevige regenbuien.
Dankzij de aanhoudende passaatwind schommelt het kwik hier gemiddeld rond de 20 tot 25 graden. Temperaturen om naar uit te kijken en naar te gaan leven! Huur vandaag nog je vakantiehuis op Tenerife en ga genieten van al het moois dat het vakantie eiland te bieden heeft!  

Vakantie op Tenerife boeken?

Wil je op Tenerife een keertje anders dan anders gaan eten? Breng dan een bezoekje aan het restaurant Mirador in Benijo. In dit noordoostelijke deel van het eiland eet je je tapas boven een sterk kolkende oceaan. Laat je verassen door het lekkere eten en de ruige natuur!
Wil je tijdens je verblijf op het zonnige Tenerife juist wel het toeristische opzoeken ga dan naar Playa de las Americas. Een zeer levendig plekje met een fijne boulevard en mooie stranden. Vind hier de hippe cocktailbar tot een zeer romantisch sfeervol restaurant.

Vakantiehuis huren op Tenerife?

Maanlandschap bekijken?
De indrukwekkende vulkaan El Teide lokt al vele jaren het toerisme naar de top. De weg naar boven leid je door een mysterieus maanlandschap met rotsblokken en weinig tot geen groen.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs