Villa van de week: Villa Catharina


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria. 

De naam zegt het al: Onthaasten in de Achterhoek. Wanneer u een druk leven heeft is dit de plek om te kunnen onthaasten aan uw dagelijkse leven. Hier in het prachtige Aalten kunt u verblijven in de wellness Villa Catharina.
Een werkelijk waar compleet vakantiehuis in Gelderland met alles erop en eraan! Wat dacht u van uw eigen zwembad, eigen hottub, sauna, waterbed met massage mogelijkheden…de luxe houdt hier niet op!
Kwestie van uw tas pakken en vertrekken!

Villa Catharina als Villa v/d Week

Zwembad van de Villa van de Week

De villa is te gebruiken tot maximaal 10 volwassen personen en twee kinderen. Natuurlijk kunt u ook met minder mensen hierin verblijven. Het geheel ligt gelegen op een stuk eigen grond van bijna 4 hectare waar heerlijk gespeeld kan worden door jong en oud. Wat dacht u van een potje voetbal op eigen erf? Of een heerlijke wandeling in de landelijke omgeving?

Villa Catharina is zeer warm en knus aangekleed, je voelt je hierdoor direct thuis maar dan zonder de sleur van hectiek en drukte van het werk.
De eigen grond is voorzien van een lange oprijlaan wat u al direct bij aankomst laat aanvoelen of u bediend gaat worden. Dit kan ook! Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de Bentley met chauffeur. 

Villa van de week op Rentvilla.nl

Aalten is een oud esdorp. Kom dit knusse en zeer fraaie dorp bekijken voor een stukje geschiedenis beleving van vroeger. Zo was hier vroeger een bloeiende textielindustrie.
Villa Catharina ligt behoorlijk oostelijk waardoor de Duitse grens niet ver te zoeken is. Maak vanuit deze luxe villa uitstapjes naar ons buurland voor mooie wandelingen of uitstapjes naar de gezellige omliggende dorpen.

Voor meer informatie kijkt u hier voor Villa Catharina.

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs