Torremolinos bruin


Wij blazen het “Torremolinos bruin” in het leven. Wilt u echt een lekker kleurtje opdoen ga dan naar Torremolinos en ga bakken op de prachtige stranden van de Costa del Sol!

Wat ooit begon als een grapje is nu een vergelijking geworden: 'hoe bruin ben je dan? Ja echt Torremolinos bruin'. Onthoudt u het maar als een gimmick.

In het zonnige zuidelijk gelegen Torremolinos is het het hele jaar door goed vertoeven. Van prachtige warme zonsondergangen tot het levendige winkelgebied dat u hier zult vinden en vast en zeker ook zal bevallen.
Er staat hier altijd zo'n aan de fel blauw gekleurde hemel, dit komt door de heerlijke zeewind die de wolken weg drijft. Hier komt ook de naam Torremolinos vandaan. Torre (toren) en Molinos (molen) doordat er vroeger altijd veel windmolens te vinden waren. Met de nadruk op waren, eentje is er nog overeind gebleven die nu dient als restaurant.

Zonne in Torremolinos

Dus wilt u ook zo’n lekker kleurtje huur dan uw vakantiehuis in Torremolinos. Vergeet u niet in te smeren in het hoogseizoen en word Torremolinos bruin!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs