Villa van de week: Vakantie Cote d Azur


Elke week wordt er door Rentvilla.nl een villa of vakantiehuis in het zonnetje gezet dat voldoet aan bepaalde criteria.
Deze week is er gekozen voor het appartement uit Theoule-sur-Mer.

Deze week is het dus iets anders. Er is namelijk gekozen voor een knus appartement in de Provence in plaats van een vakantiehuis of villa.
Maar onder het mom van Villa van de Week hebben wij deze week het prachtige gelegen appartement aan de Franse Côte d’Azur gekozen tot Villa van de Week . Een knus en bescheiden appartement dat op alle momenten van de dag veel sfeer biedt.
Gelegen op een verhoging in een zeer groene omgeving met een adembenemend zicht over de baai van Cannes. Met een verrekijker op de loer kunt u hier tijdens de jaarlijks filmfestivals de beroemde filmsterren van dichtbij gaan bekijken.

Appartement Zuid-Frankrijk

Het appartement dat zit gevestigd in een appartementencomplex bestaat uit een woonkamer met aansluitend balkon en zicht op zee.
De twee slaapkamers, één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed, bieden ruimte aan 4 personen. Een ideaal verblijf voor gezinnen tijdens een vakantie aan de zuidelijke Franse Riviera.
De keuken van het appartement waar iedereen zichzelf meteen thuis voelt, compleet met minioven en afwasmachine, zijn een luxe om de dag van cultuurhappen, strand of zwembad mee te besluiten.
En zoals we tegenwoordig allemaal gewend zijn heeft ook dit appartement de mogelijkheid van WIFI.

Appartement vlakbij Cannes

Autovakantie / Golfvakantie
Met het grote buitenzwembad (450m2) voor de deur en parkeerplaats om de hoek is dit een vakantie accommodatie die goed te bereiken is met eigen vervoer. Een echte gezellige ouderwetse autovakantie is hiermee niet uitgesloten.
In de directe omgeving zijn 18 golfbanen te vinden, een golfvakantie kunt u het dus ook noemen als u hier in het appartement verblijft en graag uit bent op een partijtje golf op de glooiende groene grasvelden.

Waar Zuid-Frankrijk bekent om staat vind u natuurlijk hier: Zon, zee, strand, zwembad en vooral veel genieten van de omgeving en cultuur.
Deze cultuur snuift u op in de omliggende steden zoals Cannes, Nice, Antibes, Grasse en het leuke Mougins.
Wilt u met het gezin of met vrienden verblijven in het zonnige Côte d’Azur voor een heerlijke strandvakantie of golfvakantie? Dit is uw knusse plekje onder de zon!

Bekijkt u hier het appartement voor de vakantie.

Wanneer u zelf denkt dat uw vakantiehuis aan de door ons gestelde criteria voldoet kunt u ons altijd bereiken voor een aanvraag van deelname.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs