Skiën in de hoogste Alpen


Een prachtig en goed skigebied in Zwitserland. Het hoogst gelegen skigebied van de Alpen, we hebben het hier natuurlijk over Graubünden.

De place to be onder de ski vakantieplaatsen, St. Moritz, Davos Klosters, Arosa, Flims Laax en vele andere kunt u hier gebruiken om te verblijven in de fel witte sneeuw.

Bent u fan van een goed pak sneeuw, een perfecte afdaling per ski of snowboard en verzot van de schitterende bergwereld. Graubünden heeft het u allemaal te bieden!
Door de hoge ligging is het een zeer sneeuw zeker skigebied, de skigebieden van Graubünden zijn inmiddels deels alweer geopend. Kom dit jaar naar deze witte wonderlijk skiwereld en huur je eigen vakantiehuis of chalet in Graubünden.

Skien in Graubunden

Ook voor het langlaufen kunt u hier terecht. Langlaufen is een zeer geliefde sport die goed toepasbaar is in het plaatje van de wintersport!
Leuk om te weten is dat Graubünden de plek is waar de World Cup Finale 2013/2014 wordt gehouden.
Komt dit ski seizoen naar Graubünden voor het ontwaken door de ochtendzon die over de witte pistes schittert. De zon die op uw gezicht brand tijdens een drankje onderaan de afdaling van deze sneeuw en zon zekere pistes van Zwitserland.  

Het gebied is meer dan 40 skigebieden rijk. Het is een NR 1 skigebied van Zwitserland!

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs