Toplijstje winter Zwitserland


In de winter van Zwitserland is er niets mooiers dan sneeuw, bergen en zonneschijn. De belangrijkste ingrediënten voor de wintersport! De Zwitserse Alpen met vele toppen boven de 4000 meter, 48 om precies te zijn. De 29 skigebieden die boven de 2800 meter grens liggen en de prachtige afdalingen maken Zwitserland de ideale plek voor de wintersport! 

Waar u zich ook bevind tijdens de wintersport in Zwitserland, brengt u eens een bezoekje aan één van de tips:

Conditietraining – skipiste, Zermatt
Ruim 20 kilometer aan lengte – de prachtige piste van de 3880 meter hoge Klein Matterhorn naar Zermatt is de langste afdaling in Zwitserland. De gezellige en knusse berg cafés zijn een aanrader voor een hapje en een (warm) drankje.
Vind hier tijdens uw afdaling de hoogst gelegen pizzeria van Europa.

Nachtleven – Apres-Ski, Saas-Fee
In Saas-Fee gaat het einde van een dag skiën naadloos over in het begin van een gezellige kroegavond.
Rijk aan gezellige bars, levendige pubs en kenmerkende populaire hot-spots maken Saas-Fee tot feest paradijs in een witte omgeving!

Kinderwonderland – Grachen
De vakantieplek voor de kinderen tijdens een wintersport in Zwitserland: Van spel, sport en veel plezier in een mooi en groot opgezet familiepark. Niet alleen de kinderen zijn hier zeer enthousiast over…ook de ouders!

Superlatief – Nendaz
Een plek waar je je masterlijk kunt voelen. Met een vergezicht vanaf de 3330 meter hoge Mont-Fort ziet u meer dan 50 bergtoppen om u heen van 4000 meter.

Heldendaden – Lauberhornabfahrt, Wengen
Bent u gek op snelheid? Laat u snelheid meten door een gids op de langste en zwaarste afdaling voor de wereldbeker. Natuurlijk alleen voor waaghalzen!

Trendy snowpark – Gran Masta Park, Adelboden
Op de Hahnenmoos vinden de actieve freestylers die beste kickers, boxes en rails voor de mooiste sprongen en acties. Voor zowel de beginner als de expert.

Wintersporthuis huren Zwitserland

No limits – Halfpipe, Laax
De legendarische halfpipe en vier spectaculaire snowparks zorgen in Laax voor actie en pure uitdaging.

Bekijkt u hier alle vakantiehuizen van Zwitserland voor de wintersport.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs