Huisje met de kerst huren?


Trek er op uit deze winter en ga met de kerst naar een huisje in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk. Bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch kerstfeest in een gegarandeerde witte omgeving!

We kennen natuurlijk allemaal wel de fantastische witte beelden van een vakantiehuis tegen een berg, waar een zeer gelukkige familie of vriendengroep tijdens de kerstdagen hun vakantie vieren. Vanuit het huisje zo op de lange latten en als skiënd of langlaufend door de prachtige besneeuwde omgeving.

Chalet huren met de kerst

Dit voor veel mensen bekende beeld vanuit films of misschien wel de Wham videoclip van Last Christmas?
Deze winter kunt u het zelf ook gaan ervaren. Huur een vakantiehuis in Oostenrijk voor een onvergetelijke tijd. Ga genieten van uw gezelschap en de prachtige witte omgeving, ga skiën of lekker wandelen en beland na een dagje gezond buiten zijn met een heerlijk glaasje wijn bij de openhaard.
Misschien huurt u liever een vakantiehuis in Frankrijk of een knusse vakantiewoning in Zwitserland en geniet u daar van de prachtige afdalingen die de Alpen rijk zijn.

Kerst vieren op vakantie

Wilt u een keer wat anders? Huur dan een vakantiehuis in Denemarken tijdens de feestdagen. Daar wordt de kerst intens gevierd en zult u met openarmen ontvangen worden om meteen te doen aan dit feestelijke en gezellige Deense spektakel.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs