Oud en nieuw in het buitenland?


Vier deze Oud & Nieuw feestelijk in het buitenland. Huur je appartement of vakantiehuisje in een van de grote steden en maak een stedentrip tijdens de jaarwisseling!

Oud en nieuw vieren in buitenland?

Hef het champagne glas in een van de mooiste steden die Europa rijk is. Met vrienden of familie een onvergetelijke avond en heerlijke tijd in een mooie cultuurrijke stad. Wat dacht u van een tripje naar het zuidelijke Barcelona aan de Middellandse Zee, of een feestelijk bezoek aan de Duitse hoofdstad Berlijn. Hier liggen de temperaturen door de oostelijke ligging vaak nog wat lager dan bij ons in Nederland. Hier ervaart u de koude maar feestelijke avond en nacht in topvorm!

Liever in alle rust in een bergachtige omgeving de dagen doorbrengen rond de jaarwisseling? Het aanbod aan vakantiehuizen in Zwitserland is enorm. In deze tijd van het jaar zijn dit soort bestemming vaak verwonderlijk wit door de mooie laag sneeuw waar uitvoerig op geskied en snowboard kan worden. Een leuk vakantiehuis in de Franse Noord Alpen vervult dit beeld altijd!

Of zit u liever op één van de mooie vakantie eilanden, denk hierbij aan Ibiza, Menorca, Mallorca of een Grieks eiland om Oud & Nieuw te beleven en ervaren? Weg van de drukte en kijkend over de donkere nachtelijke zee die de nacht een extra dimensie geeft.

Sommige mensen hebben geen beleving met deze jaarwisseling avond, terwijl andere deze avond juist weer uitbundig met veel gezelligheid en vuurwerk doormaken, een ander kiest voor de vlucht naar het buitenland. Waar kiest u voor?

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs