Goede vakantie voornemens?


Wat zijn uw voornemens van 2014? Gaat u dit jaar op de skies staan? Wordt het een zonnige vakantiebestemming? Gaat u überhaupt op vakantie?

Een nieuw jaar is aangebroken. Een Nederlandse winter is tot op heden nog uitgebleven. Wilt u aankomende maanden nog op uw skies of snowboard van een wit belegde berg afglijden, kunt u bij ons kijken naar een vakantiehuis of chalet in de sneeuw.
Zijn uw voornemens voor dit jaar juist niet om op wintersport te gaan maar om heerlijk te gaan genieten van een luxe vakantiehuis met zwembad onder een brandende zon kunt u altijd hier ideeën opdoen voor een vakantiehuis in de zomer.

Bent u een actieve vakantieganger of ligt u liever op een luie stoel aan het zwembad of een verkoelende kustlijn?
Bent u een liefhebber van bergen en prachtige landschappen of zit u liever in een appartement of vakantiehuisje in een culturele stad of badplaats? Wij helpen u graag opweg om daadwerkelijk ook weer in 2014 weg te kunnen naar de meest mooie vakantieplekjes van Europa.
Vakanties zijn over het algemeen een uitgaven post waarop men niet bezuinigd. Logisch dit is het moment waar u naartoe leeft, het een of twee weekjes weg met het gezin in alle rust in een aangename andere omgeving.

Vakantie 2014 Europa

Wat vindt men aantrekkelijk in een vakantie?

1.Zon, zee (40%). Dit segment wil de traditionele onbezorgde vakantie. Men gaat voor het mooie weer en heeft minder tot geen belangstelling voor de natuur en cultuur van het vakantieland. Het segment is niet nieuwsgierig, houdt niet van museumbezoek, maar is dol op terrasjes, restaurants en een warm strand.
2.Samen (17,5). Vakantie is een behoorlijk sociale gebeurtenis, waarbij het samen zijn belangrijker is dan de specifieke inhoud van de vakantie. Het gezelschap kan bestaan uit familie of vrienden en natuurlijk de partner. Men is op elkaar betrokken.
3.Natuur (28). Dit zijn liefhebbers van gemakkelijk tot zeer simpele vakantie. Kamperen, fietsen, wandelen worden hoog gewaardeerd. Lichamelijke inspanning wordt aangenaam gevonden. De luxe laat met uit dit segment links liggen, natuurschoon hier draait het om.
4.Avontuur (14,5%). Het gaat hierbij vooral om nieuwe, liefst bijzondere, ervaringen, om stimulering. Verandering van omgeving, nieuwe landen zien, nieuwe mensen ontmoeten, uitstapjes en je laten verwennen zijn belangrijk in dit segment. Komen graag thuis met de mooiste (vakantie)verhalen.

Volg Rentvilla
Volg ons op de social media en blijf op de hoogte van de mooiste plekjes van Europa en acties.© 2013 - 2017 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Rentvilla
Rentvilla biedt een overzicht van de mooiste vakantie huizen en villa's van Europa.
Over ons | Voorwaarden | Contact | Auteurs